fbpx

Δόθηκαν τα κλειδιά τριών ειδικά διαμορφωμένων βαν στην Ομοσπονδία από την Περιφέρεια Αττικής (pics)

Δόθηκαν τα κλειδιά τριών ειδικά διαμορφωμένων βαν στην Ομοσπονδία από την Περιφέρεια Αττικής (pics)

Στην εκδήλωση με θέμα «ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ-Έργα για τη στήριξη των αθλητών ΑμεΑ, στο σήμερα και το αύριο», την οποία διοργάνωσε σήμερα (14/10) η Περιφέρεια Αττικής, στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στα πλαίσια του Περιφερειακού προγράμματος «Αττική 2021-2027» παρέδωσε τα κλειδιά εννέα βαν στις ομοσπονδίες ΕΑΟΜ- ΑμεΑ (3) και ΟΣΕΚΑ (6), για την υποστήριξη του έργου τους.

Van paralympics1

Τα κλειδιά παρέλαβαν οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, Ιωάννα Καρυοφύλλη και Χρήστος Καλούδης, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς καθώς και ο βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης. Παρέστησαν επίσης αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, της Περιφέρειας Αττικής.

Van21

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν από τον Περιφερειάρχη οι Παραολυμπιονίκες, οι οποίοι διακρίθηκαν στους πρόσφατους Αγώνες του Παρισιού.

Van31

Την Ομοσπονδία της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκτός της προέδρου της Ιωάννας Καρυοφύλλη, εκπροσώπησαν ο ειδικός γραμματέας Εμμανουήλ Μαρκίδης  και ο έφορος Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.