fbpx

Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Βράβευσε την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη (pic)

Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Βράβευσε την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη (pic)

Σε μια λαμπρή βραδιά η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΚΕΠΕ), βράβευσε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στους πρόσφατους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Βραβεύθηκαν οι: Γιώργος Αχιλλέως και Αντώνης Αντωνίου, Ανδρέας Μπέρος και Κωνσταντίνος Χρίστου, Ανδρέας Δουλαππάς και Θωμάς Τσιοπανής, Χρίστος Μισός και Ανδρέας Ονουφρίου, Ανδρέας Αραβής και Πόπη Δρουσιώτου, Μαρία Μάρκου και Δημήτρης Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πενταράς και Ηλίας Αγαπίου, Καρολίνα Πελενδρίτου με τον Στυλιανό Κακαβογιάννη (προπονητής) και Ιωάννη Αλεξάκη (Τάπερ).

Στους βραβευθέντες της βραδιάς και η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, για τη διαχρονική και την υποστηρικτική της παρουσία, όλα αυτά τα χρόνια στο Παραολυμπιακό κίνημα της Κύπρου. Ο πρόεδρος της ΚΕΠΕ Ανδρέας Καμαρλίγγου αναφερόμενος στην πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, υπογράμμισε ότι από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ήταν πάντα δίπλα του όποτε τη χρειάστηκε.

JoannaCyprus.3jpg

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας της Κύπρου Μαριλένα Ευαγγέλου, η γενική διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη, η οποία μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, δεδομένου ότι η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του. Παρόντες, επίσης η αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ, η πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή», Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, βουλευτές διαφόρων κομμάτων καθώς επίσης και πρόεδροι φορέων. Σημαντική ήταν και η παρουσία των μεγάλων χορηγών.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.