fbpx

Τιμήθηκε η «χάλκινη» Παραολυμπιονίκης Έλενα Παπασταματοπούλου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου (pics)

Τιμήθηκε η «χάλκινη» Παραολυμπιονίκης Έλενα Παπασταματοπούλου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου (pics)

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση με δυνατά μηνύματα, που πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, τιμήθηκε η Αιτωλικιώτισσα «χάλκινη» Παραολυμπιονίκης, του Ταε Κβον Ντο Έλενα Παπασταματοπούλου.
Συγκινημένη η Ελληνίδα αθλήτρια παρέλαβε το βραβείο της από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη.

Παρούσα στην εκδήλωση, όπου και τιμήθηκε, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομάτη, και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Ιωάννα Καριοφύλλη, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, μίλησε για την αθλήτρια Έλενα Παπασταματοπούλου, την οποία χαρακτήρισε ως μια άρτια προσωπικότητα με εξαιρετικές δυνατότητες. Η πρόεδρος επίσης παρουσίασε στους παραβρισκόμενους το έργο της Ομοσπονδίας.

Ioanna MesolloggiAjpg

Επίσης, στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και ο ειδικός γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Εμμανουήλ Μαρκίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος του σωματείου «Ιππόκαμπος ΑμεΑ», που ανήκει η «χάλκινη» Παραολυμπιονίκης.

Ioanna Mesolloggi 1

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση επίσης οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου και Αγρινίου Σπύρος Διαμαντόπουλος και Γεώργιος Παπαναστασίου, αντίστοιχα. Επίσης μεγάλος αριθμός προσώπων της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και πολύς κόσμος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές