fbpx

Ποδηλασία Δρόμου: Μια… ανάσα από το βάθρο ο Παπαγγελής στον αγώνα δρόμου του παγκοσμίου πρωταθλήματος (pics)

Ποδηλασία Δρόμου: Μια… ανάσα από το βάθρο ο Παπαγγελής στον αγώνα δρόμου του παγκοσμίου πρωταθλήματος (pics)

Μετά από μια εξαιρετική κούρσα, στον αγώνα δρόμου, του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παρά-ποδηλασίας δρόμου, στην οποία 9 ποδηλάτες (!) τερμάτισαν στον ίδιο χρόνο και το χάλκινο μετάλλιο κρίθηκε στο photo finish, ο Νίκος Παπαγγελής, πήρε την 5η θέση.
Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, καθώς και στην ατομική χρονομέτρηση κατέλαβε την ίδια θέση, με τον Έλληνα παραολυμπιονίκη να βρίσκεται μόνιμα πλέον στους κορυφαίους ποδηλάτες.

PapagelroadA

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρά ποδηλασίας δρόμου στην κατηγορία C2, το οποίο διεξάγεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας, ο αθλητής του Ηρόδικου έτρεξε σήμερα (27/09) και στο photo finish, έχασε το μετάλλιο, καθώς τερμάτισε σε 1:37.21, χρόνος που τερμάτισαν ακόμη 8 αθλητές, με τον Βέλγο Εβούντ Βρομάντ να είναι αυτός που τελικά ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και ο Ολλανδός Χίντε Μπουρ να είναι 4ος και ο Παπαγγελής 5ος.

Papagelskintzis3A

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Αλεξάντρ Λοτ σε 1:29.27 και το αργυρό ο Βρετανός Μάθιου Ρόμπερτσον με χρόνο 1:30.12.

Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία του Τ2 ήταν να ξεκινήσει και ο Δημήτρης Φουτρής, με τον αθλητή του Ιωνά Α.Σ. ΑμεΑ, να ολοκληρώνει την παρουσία του στη διοργάνωση με τη 12η θέση με χρόνο 25:20.80, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

foutrisa

Μαζί με τους δύο αθλητές στην ελβετική πόλη ταξίδεψαν οι συνοδοί τους Δημήτρης Σκιντζής και Γιώργος Γκούντας, αντίστοιχα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.