fbpx

Ποδηλασία Δρόμου: Στη Ζυρίχη Παπαγγελής και Φουτρής για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (pics)

Ποδηλασία Δρόμου: Στη Ζυρίχη Παπαγγελής και Φουτρής για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (pics)

Ο Νίκος Παπαγγελής συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε…την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Πριν ακόμη…κρυώσουν τα λάστιχα του ποδηλάτου του, ο αθλητής του Ηρόδικου θα πάρει μέρος στην κατηγορία C2, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ζυρίχη της Ελβετίας, από το προσεχές Σάββατο (21/9) έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Papagel1

Στην ίδια διοργάνωση, στην κατηγορία Τ, μετέχει και ο Δημήτρης Φουτρής (Ιωνάς Α.Σ. ΑμεΑ).

Μαζί με τους δύο αθλητές ταξιδεύουν στην ελβετική πόλη οι συνοδοί τους Δημήτρης Σκιντζής και Γιώργος Γκούντας, αντίστοιχα.

Ο Νίκος Παπαγγελής με τον Δημήτρη Σκιντζή αναχωρούν την Παρασκευή (20/9) με τον Έλληνα παραολυμπιονίκη να αγωνίζεται και στην ατομική χρονομέτρηση την Τρίτη (24/9) και στις 27 του μηνός στον αγώνα της αντοχής.

foutrisa

Οι Δημήτρης Φουτρής και Γιώργος Γκούντας ταξιδεύουν αύριο (19/9) με τον Έλληνα πρωταθλητή να αγωνίζεται επίσης τις ίδιες ημερομηνίες στα ίδια αγωνίσματα στην κατηγορία Τ.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.