fbpx

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Στην 8η θέση οι Βασιλοπούλου-Συντζανάκη στο Βισύ της Γαλλίας (pics)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Στην 8η θέση οι Βασιλοπούλου-Συντζανάκη στο Βισύ της Γαλλίας (pics)

Στην 8η θέση τερμάτισε η αθλήτρια του Ιωνά Αντιγόνη-Χαρίεσσα Βασιλοπούλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρατριάθλου, που διεξήχθη στο Βισύ της Γαλλίας.

Vichy2

Η Βασιλοπούλου, με νέα οδηγό την Κωνσταντίνα Συντζανάκη (κατηγορία PTVI3 γυναικών), κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (συνεχόμενη βροχή), αλλά και τεχνικά προβλήματα (έφυγε η αλυσίδα του ποδηλάτου τους) κατάφεραν και τερματίσουν στην 8η θέση σε χρόνο 1:20.32 και να βαθμολογηθούν, γεγονός πολύ σημαντικό, για το World Ranking.

Vichyswim1

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ισπανίδα Σουζάνα Ροντρίγκεθ σε 1:04.43, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Ανούκ Κουρζιγιά σε 1:05.32 και το βάθρο συμπλήρωσε η Γερμανίδα Ανια Ρένερ σε 1:05.58.

Vichyroad

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Μαυρόπουλος, μίλησε για την παρουσία των αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε το παρόν σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις και να επιτυγχάνουμε καλά πλασαρίσματα. Οι Βασιλοπούλου και η Συντζανάκη αποτελούν ένα νέο δίδυμο, ευελπιστούμε μέσα από την προετοιμασία τους να εμφανιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικές στο μέλλον». 

Vichybike1

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.