fbpx

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Στην 8η θέση οι Βασιλοπούλου-Συντζανάκη στο Βισύ της Γαλλίας (pics)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρατριάθλου: Στην 8η θέση οι Βασιλοπούλου-Συντζανάκη στο Βισύ της Γαλλίας (pics)

Στην 8η θέση τερμάτισε η αθλήτρια του Ιωνά Αντιγόνη-Χαρίεσσα Βασιλοπούλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρατριάθλου, που διεξήχθη στο Βισύ της Γαλλίας.

Vichy2

Η Βασιλοπούλου, με νέα οδηγό την Κωνσταντίνα Συντζανάκη (κατηγορία PTVI3 γυναικών), κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (συνεχόμενη βροχή), αλλά και τεχνικά προβλήματα (έφυγε η αλυσίδα του ποδηλάτου τους) κατάφεραν και τερματίσουν στην 8η θέση σε χρόνο 1:20.32 και να βαθμολογηθούν, γεγονός πολύ σημαντικό, για το World Ranking.

Vichyswim1

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ισπανίδα Σουζάνα Ροντρίγκεθ σε 1:04.43, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Ανούκ Κουρζιγιά σε 1:05.32 και το βάθρο συμπλήρωσε η Γερμανίδα Ανια Ρένερ σε 1:05.58.

Vichyroad

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άρης Μαυρόπουλος, μίλησε για την παρουσία των αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε το παρόν σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις και να επιτυγχάνουμε καλά πλασαρίσματα. Οι Βασιλοπούλου και η Συντζανάκη αποτελούν ένα νέο δίδυμο, ευελπιστούμε μέσα από την προετοιμασία τους να εμφανιστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικές στο μέλλον». 

Vichybike1

Χορηγοί

Υποστηρικτές