fbpx

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ βράβευσε το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και το Κέντρο Αποκατάστασης «Attica» (pics)

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ βράβευσε το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και το Κέντρο Αποκατάστασης «Attica» (pics)

Στο περιθώριο της διεξαγωγής της 2ης ημέρας, του πρώτου μέρους του πανελληνίου πρωταθλήματος Μπότσια, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ βράβευσε το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης «Attica», εκ των υποστηρικτών στις δράσεις και το έργο της Ομοσπονδίας και το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Boccia2dayoloi1 1

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Καρυοφύλλη παραδίδοντας το βραβείο στη διοικητική διευθύντρια του «Attica», Κλαίρη Παπαστεργίου εξήρε την πολύτιμη βοήθεια και τη στήριξη του Κέντρου Αποκατάστασης στο έργο της Ομοσπονδίας. Η κ. Καρυοφύλλη τόνισε ότι οι προσβάσιμοι χώροι διαμονής εντός Αθηνών είναι δύσκολο να βρεθούν και οι άνθρωποι του «Attica», έχουν σταθεί αρωγοί τόσο στη φιλοξενία των αθλητών κατά τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων όσο και στην προετοιμασία τους ενόψει σημαντικών αγώνων. Η πρόεδρος ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτή η στήριξη.

Bocciaafisa1

Ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού των Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα και Περικλή Παπαγεωργίου, αντίστοιχα, για τη φιλοξενία τονίζοντας τη δυσκολία να βρεθούν γήπεδα για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας, στην Αττική και κυρίως για το άθλημα του μπότσια, το οποίο απαιτεί και αρκετά μεγάλη χρονική διάρκεια, για να ολοκληρωθεί. Τέλος, η πρόεδρος ευχαρίστησε, αθλητές, προπονητές, κριτές, συνεργάτες για τη διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος.

Η διοικητική διευθύντρια του «Attica», Κλαίρη Παπαστεργίου παραλαμβάνοντας το βραβείο της δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσουν να είναι υποστηρικτές και να συμβάλλουν όσο μπορούν και με ό,τι διαθέτουν, στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας. Τέλος, ευχήθηκε όλος ο κόσμος να αναγνωρίσει αυτές τις προσπάθειες και η Πολιτεία να συμβάλλει και αυτή με τον τρόπο της και συνεχάρη όλους τους εμπλεκομένους στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.

BocciaAttica1

Ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας παρέλαβε το βραβείο επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι ένας δήμος με πολύ υψηλό το αίσθημα της συμπερίληψης και φιλοξενεί τη διοργάνωση αυτού του πρωταθλήματος με μεγάλη χαρά. Ο δήμος σε κάθε τέτοια διοργάνωση προσπαθεί να είναι αρωγός, ανάλογα με τις δυνάμεις του και να βάζει ένα λιθαράκι στην πολύ σπουδαία προσπάθεια, που κάνει η Ομοσπονδία. Συνεχάρη την Ομοσπονδία και την πρόεδρο, αλλά και όλους όσοι συμβάλλουν γενικότερα σε αυτές τις προσπάθειες.

Bocciadimarxos1

Τέλος, επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος Δήμος στον τομέα προσβασιμότητας και συμπερίληψης υλοποίησε 22χλμ. νέα πεζοδρόμια σε όλες τις κεντρικές οδούς με τουλάχιστον 3μ. διάμετρο, με ράμπες, οδεύσεις τυφλών, για να μπορούν όλοι και οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του δήμου να έχουν πρόσβαση και ισότιμη αντιμετώπιση παντού.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.