fbpx

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπότσια: Σε δύο…δόσεις στο Κλειστό Αγίων Αναργύρων (pics)

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπότσια: Σε δύο…δόσεις στο Κλειστό Αγίων Αναργύρων (pics)

Μετά από ένα γεμάτο παρα-αθλητικό καλοκαίρι, πέφτει και η αυλαία των πανελληνίων πρωταθλημάτων της περιόδου, με τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος Μπότσια.

Το Κλειστό Γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων θα αποτελέσει πόλο έλξης, καθώς θα αγωνιστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος ο «χάλκινος» παραολυμπιονίκης, πριν λίγες ημέρες, στο Παρίσι, Γρηγόρης Πολυχρονίδης (ramp operator Κατερίνα Πατρώνη) και αθλητές, όπως η Χρυσή Μόρφη Μέτζου (5η θέση), οι οποίοι πέτυχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στους ίδιους αγώνες, μέλη της εθνικής Παραολυμπιακής ομάδας.

bocciareferee

Ακόμη αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε παγκόσμια-ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα.
Απούσα από αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα, η Άννα Ντέντα (BC3), με ramp operator τη Χριστίνα Ντέντα, η οποία μαζί με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, πήραν την 5η θέση, στα μεικτά ζευγάρια, στο Παρίσι.

Συνολικά συμμετέχουν 14 σωματεία απ’ όλη τη χώρα (Άγιος Χριστόφορος, Αετοί Θεσσαλονίκης, Αρίων, Δρομέας, Ειδική Ολυμπιάδα, Εν Σώματι Υγιεί, Ίωνες, Καστελλάνοι, Κότινος, Μεγαλόνησος, Victor Artant-Νίκη, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός, Τυρταίος) με 83 αθλητές και αθλήτριες.

Bocciaball

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο …δόσεις, τα ατομικά γυναικών και ανδρών των κατηγοριών BC1, BC2 και το ομαδικό BC1/BC2 από την προσεχή Δευτέρα (14/10 έως την Πέμπτη 17/10, και ώρες 09:00 – 16:00.) και τα ατομικά γυναικών-ανδρών των κατηγοριών BC3, BC4, τα Ζευγάρια BC3 και BC4, από την επόμενη Δευτέρα (21/10 έως την Πέμπτη 24/10, τις ίδιες ώρες).

 

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.