fbpx

Ανακοίνωση για το Καυτανζόγλειο

Ανακοίνωση για το Καυτανζόγλειο

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ έχει αποφασίσει να διεξάγει κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά-Στίβου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Όλα αυτά τα χρόνια τυγχάνουμε εξαιρετικής φιλοξενίας από τη διοίκηση του Σταδίου.

Τη φετινή χρονιά, επειδή γίνονται σημαντικές βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κεντρικό Στάδιο, ενημερωθήκαμε από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου ότι πρέπει να μεταφερθούμε στο βοηθητικό.

Δεδομένου ότι έπρεπε άμεσα να διεξαχθούν οι αγώνες αποφασίσαμε να αποδεχτούμε την πρόταση και να τους διεξάγουμε στο βοηθητικό.

Οι υφιστάμενες, ωστόσο, προσβάσιμες οδεύσεις δεν επιλέχθηκαν διότι δεν εξυπηρετούσαν το σημείο που επιλέχθηκε να διεξαχθούν τα αγωνίσματα.

Κατόπιν τούτου λάβαμε την πρωτοβουλία και φτιάξαμε με δική μας ευθύνη μια προσωρινή κατασκευή για να διευκολυνθούν οι συμμετέχοντες. Κατασκευάστηκε δηλαδή μια ράμπα εισόδου, ως προσωρινή λύση ανάγκης.

Η συνεργασία της ΕΑΟΜ- ΑμεΑ με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου είναι άριστη και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που αυτό το πολύ σημαντικό για τη Βόρεια Ελλάδα Στάδιο βρίσκεται υπό αναμόρφωση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε, πλήρως λειτουργικό, χάρη στην αυξημένη χρηματοδότηση που έχει πλέον εγκρίνει η κυβέρνηση για την αναβάθμιση του.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.