fbpx

Παρά-Στίβος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων στις Σέρρες (pics)

Παρά-Στίβος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων στις Σέρρες (pics)

Με επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Παρά-Στίβου Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη σήμερα (Σάββατο, 11/5), στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής».

SerresNeon9A 1

Τους αγώνες διοργάνωσαν η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, το Δήμο Σερρών και τον πολυαθλητικό σύλλογο ΜΓΣ Πανσερραϊκός και ΜΓΣΠ-ΑμεΑ.

SerresNeon2A

Στους αγώνες συμμετείχαν 18 σωματεία από όλη την Ελλάδα και περίπου 50 νεαροί αθλητές και αθλήτριες, οι επιδόσεις των οποίων άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για τον μέλλον τους, αλλά και του Παρά-Στίβου στη χώρα μας.

SerresNeon3A

Τους αγώνες παρακολούθησαν και έκαναν και τις απονομές ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Σερρών Παναγιώτης Κεϊσόγλου,

SerresNeon.aponomes4A

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Δήμου Σερρών Αθανάσιος Παπαδόπουλος, 

SerresNeon.aponomes2A

Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτισμού Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Μελίνα Γρηγοριάδου, Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο βουλευτής Ν.Δ. Ν. Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης,

SerresNeon.aponomes5A

η Α' πρόεδρος Σ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και πρόεδρος Γ.Σ. ΣΈΡΡΕΣ 93' Φωτεινή Αραμπατζή και η εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας METRON Άννα Σάνδρου.

SerresNeon.aponomes6A

Την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησαν ο Α’ αντιπρόεδρος Στέφανος Φασιάς, η  αναπληρώτρια ταμίας και έφορος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑμεΑ Θωμαή Θεοδωρίδου και ο έφορος Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος.

SerresNeon.aponomesA

Τα πλήρη αποτελέσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος  Παρά-Στίβου Νέων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων μπορείτε να τα δείτε εδώ

SerresNeon.aponomes3A

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.