fbpx

Λονδίνο 2017: «Ασημένιος» ο Σείτης στα 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

thumbnail Seitis

Λίγα 24ωρα μετά το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. και ο Μιχάλης Σείτης θα βρεθεί και πάλι στο βάθρο των νικητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στο Λονδίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. κατηγορίας Τ44, χαρίζοντας στην Ελλάδα το 6ο κατά σειρά μετάλλιο στη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο Σείτης, ο οποίος είχε προκριθεί στον τελικό με τον 2ο καλύτερο χρόνο, κάλυψε την απόσταση σε 22.53, επίδοση που είχε και ο Νοτιοαφρικανός Αμού Φουριέ. Το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος κατέκτησε ο Αμερικανός Τζάριντ Ουάλας με 22.37.

Όσον αφορά στην Δήμητρα Κοροκίδα, κατέλαβε την 4η θέση στη σφαίρα κατηγορίας F53, με καλύτερη βολή στα 4 μέτρα 34 εκατοστά στην έκτη και τελευταία προσπάθεια.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.