fbpx

Σκάκι τυφλών και μερικώς βλεπόντων 2024: Κλίμης και Λιβανοπούλου είναι οι πρωταθλητές Ελλάδος (pics)

Σκάκι τυφλών και μερικώς βλεπόντων 2024: Κλίμης και Λιβανοπούλου είναι οι πρωταθλητές Ελλάδος (pics)

Ο Λαέρτης Κλίμης (Κεραυνός) στους άνδρες και η Αθηνά Λιβανοπούλου (Πήγασος) στις γυναίκες πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, που ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή, 28/7) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Chess24telikoigeniki

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκακιού τυφλών και μερικώς βλεπόντων 2024, συμμετείχαν 18 αθλητές και αθλήτριες από 5 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Το πρωτάθλημα, διοργάνωσε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με την υποστήριξη του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Chess24.agonakalisjpg

Τους αγώνες της 2ης και 3ης ημέρας των αγώνων παρακολούθησε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη και ο Β’ αντιπρόεδρος Στέφανος Φασιάς. Η πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, ιδιαίτερα τον 2ο αντιπρόεδρο της International Braille Chess Association (IBCA) και διευθυντή των αγώνων Νίκο Καλέση, για την πολύ πετυχημένη διοργάνωση.

Chess24proedros1

Τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες έκαναν ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Θεόδωρος Τζορμπατζόγλου, ο πρόεδρος Α.Ε.Τ. Πυρσός Χαράλαμπος Τοκατλίδης και ο πρόεδρος Α.Σ.Τ. Ήφαιστος Θανάσης Χασιώτης.

Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία:

Chess24telikoimen

ΑΝΔΡΕΣ

Λαέρτης Κλίμης (Κεραυνός)

Σπύρος Κωφίδης (Π.Ε.Τ.Α)

Ανδρέας Αλλα (Ήφαιστος)

Chess24telikoiwomen 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αθηνά Λιβανοπούλου (Πήγασος)

Διονυσία Κρητικού (Ήφαιστος)

Χρυσοβαλάντω Καβαλλάρη (Π.Ε.Τ.Α)

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.