fbpx

Τάεκβοντο: Πρώτη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (pics)

Τάεκβοντο: Πρώτη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (pics)

Με δύο αθλήτριες και για πρώτη φορά, θα συμμετάσχει η χώρα μας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά Ταεκβοντό  («European Para taekwondo Championships»), που πραγματοποιείται από τις 9 Μαΐου έως την προσεχή Κυριακή (12 Μαΐου) στο Βελιγράδι, στο Εκθεσιακό Κέντρο της σερβικής  πρωτεύουσας  (Belgrade Fair / Hall 1).

taekwondo european3

Στο Βελιγράδι, ταξίδεψαν η Ελένη Παπασταματοπούλου αθλήτρια στην κατηγορία Κ44 στα + 65κ. από το σωματείο της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ «ΕΛΛΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ» (θα αγωνιστεί την Κυριακή 12 Μαΐου) και η Χριστίνα Γκέντζου στην ίδια κατηγορία Κ44 στα – 65κ., από το σωματείο της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ «ΠΑ.Σ.Κ.Α.» (θα αγωνιστεί αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου). Την ομάδα συνοδεύουν η trainer Ευαγγελία Βαγγέλογλου και ο προπονητής Βασίλης Ζήκος.

taekwondo european

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, η Ελένη Παπασταματοπούλου εξασφάλισε την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού, από τη συμμετοχή της στο European Qualification Tournament, που φιλοξενήθηκε σε ακόμη μια βαλκανική χώρα, τη Βουλγαρία.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.