fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Βαρσοβίας: Όγδοος ο Ντούνης, 10ος ο Τριανταφύλλου στην πρεμιέρα

para 768x432

Οι Βασίλης Ντούνης και Πάνος Τριανταφύλλου πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο που φιλοξενείται στην Βαρσοβία.

Ο Ντούνης κατέλαβε την 8η θέση στη σπάθη κατηγορίας Α`, ενώ δύο θέσεις πιο κάτω στη σπάθη κατηγορίας Β` βρέθηκε ο Τριανταφύλλου.

Ο Ντούνης, χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν δεύτερος στη φάση των ομίλων, ενώ στον γύρο των 32 νίκησε 15-6 τον Πολωνό Ράφαλ Μπόγκνταν Τρέτερ. Στον γύρο των 16 νίκησε 15-12 τον Ρώσο Μιχαίλ Καρπόφ, όμως έμεινε εκτός ημιτελικών μετά την ήττα με 15-6 από τον Κινέζο Γιανγκουάν Τιάν, κάτοχο πέντε μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Δεύτερος στους ομίλους της σπάθης κατηγορίας Β` ήταν και ο Τριανταφύλλου. Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκη του Ρίο πέρασε bye τον γύρο των 32, όμως δεν μπόρεσε να προκριθεί στην 16άδα μετά την ήττα από τον Ρώσο Αλεξάντερ Κούρζιν με 15-13.

Χρυσός και Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών

Χορηγοί

Υποστηρικτές

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.