fbpx

Γλασκώβη 2015: «Χάλκινος» ο Ταμπαξής και στα 50μ. ύπτιο S1

tampaxis1

Ο Χρήστος Ταμπαξής κατέκτησε και το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται στη Γλασκόβη. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο S1, σήμερα κατέκτησε την τρίτη θέση και στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S1. Η επίδοση του Ταμπαξή ήταν 1:24.90, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης Καρυπίδης κατετάγη 5ος στο ίδιο αγώνισμα με 1:38.77.

Ακόμη, ο Γιώργος Σφαλτός κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο κατηγορίας S6 με επίδοση 32.87, πολύ κοντά σε αυτή που είχε στον πρωϊνό προκριματικό (32.89), ενώ ο Γιάννης Κωστάκης ήταν 4ος στα 50μ. ελεύθερο κατηγορίας S3 με 50.71 (52.95 η επίδοσή του στον προκριματικό).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.