fbpx

Βίκος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης: Επιβεβαιώσεις ορίων και καλές επιδόσεις ενόψει Παρισιού (pics)

Βίκος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης: Επιβεβαιώσεις ορίων και καλές επιδόσεις ενόψει Παρισιού (pics)

Με επιβεβαιώσεις ορίων για πολλοστή φορά των κολυμβητών και κολυμβητριών, που βρίσκονται στο δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και με καλές επιδόσεις από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, έπεσε η αυλαία του Βίκος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ.

Fotooloi

Δύο ημέρες όπου το Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έγινε το κέντρο της κολύμβησης ΑμεΑ, με συμμετοχές 200 κολυμβητών και κολυμβητριών, από σωματεία από όλη τη χώρα. Τόσο τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος όσο και το νέο «αίμα», που έδειξε ότι η Παρά κολύμβηση έχει μέλλον στη χώρα μας.

krites 2

Τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, στους τελευταίους αγώνες πριν το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σημείωσαν πολύ καλούς χρόνους και πλέον μετρούν αντίστροφα, ενόψει και της ανακοίνωσης της ομάδος, που θα μας εκπροσωπήσει στην «Πόλη του Φωτός».

Markidis

Όλα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία μπορείτε να τα δείτε εδώ

Tsapatakis 3

Karypidis 3

Lergios

Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ

Michal vikos

-Τη χορηγό εταιρία «Βίκος» του πρωταθλήματος, εκπροσώπησαν η υπεύθυνη των social media Μαρία Τριγκάκη, η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας Σταυρούλα Σεϊφού και ο υπεύθυνος των events της εταιρίας Κωνσταντίνος Κατσιαμης.

Kostakis3

- Φοιτητές και φοιτήτριες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και του Aegean College, οι οποίοι πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους πρόσθεσαν ένα άλλο χρώμα, στους διήμερους αγώνες του ΟΑΚΑ. Εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και τις δύο ημέρες οι ναυαγοσώστριες Μαρία Παπαδοπούλου και Νιόβη Παιζακη, από την Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή.

Stamatopoulou2

-Από τις πολιτικές και πολιτειακές αρχές το «παρών» έδωσαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ Γιώργος Σταμάτης, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Περιφέρειας Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Ανδρέας Παναγιωτάτος.

Panagitatos

Tsakona defaced 1

Slytali

Kapellakis aponomi

-Την Ομοσπονδία εκτός από την πρόεδρο Ιωάννα Καρυοφύλλη εκπροσώπησαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος Στέφανος Φασιάς, η γενική γραμματέας Κωνσταντινιά Σωτηριάδη και ο ειδικός γραμματέας Εμμανουήλ Μαρκίδης. Επίσης, ο έφορος των Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος, η έφορος Αθλημάτων Virtus Γεωργία Παναγιωτακοπούλου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Γιώργος Καπελλάκης. Παρών και ο πρόεδρος της ΕΟΠ ΑμεΑ Παναγιώτης Καδδάς.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.