fbpx

Εξασφάλισε μετάλλιο ο Χατζηκυριάκος στο 2016 PTT Romania Open - RITTO

IMG 4077 1
Μεγάλη επιτυχία για την εθνική ομάδα πινγκ πονγκ στο διεθνές τουρνουά Νέων της Ρουμανίας (2016 PTT Romania Open - RITTO). Ο Μάριος Χατζηκυριάκος εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο και αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό. Σε συνδυασμό μάλιστα ότι ο 14χρονος αθλητής είναι ο μικρότερος που συμμετάσχει στη διοργάνωση, τότε γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η επιτυχία του.

Στον όμιλο ο Χατζηκυριάκος έχασε 3-0 από τον Πίνο Λόρκα (Χιλή) κι έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας με 3-1 τον ΜακΑνταμ (Μ. Βρετανία). Αυτή η νίκη, δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στην Ρουμανία και ταυτόχρονα έδωσε την πρόκριση στον νεαρό αθλητή. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Σέιντεφελντ (ΗΠΑ) για μια θέση στον τελικό.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μουχθής έπεσε θύμα της τριπλής ισοβαθμίας και δεν κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο. Αρχικά έχασε 3-0 από τον Πέρι (Μ. Βρετανία) κι εν συνεχεία κέρδισε τον Σέιντεφελντ (ΗΠΑ) με 3-1 και τον Λευτέρη Μαυρία με 3-0. Ο αθλητής από την Αμερική, όμως, κέρδισε με 3-0 τον Πέρι και σε τριπλή ισοβαθμία ο διεθνής αθλητής έμεινε τρίτος με -1 σετ.

Οσον αφορά τον Μαυρία, πήρε πολύτιμες εμπειρίες στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές